Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
İkramiye tarihleri açıklandı!
Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi! İkramiye tarihleri açıklandı, 15 milyon emekli o tarihte ikramiyesini alacak
İsveç'te bir kere daha Kuran yakıldı
İsveç'te Irak asıllı Salwan Momika, parlamento binası önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenleyerek, İslam dini ülkede yasaklanana kadar provokasyonlarına devam edeceğini söyledi.
Şehidin, annesine söylediği sözler duygulandırdı
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Altınbaş’ın annesi Tülay Altınbaş, görevini bırakmasını istediği oğlunun kendisine, “Şerefli bir mesleğim var, şehit olmak benim amacım” cevabını verdiğini söyledi.
İnternette görüp tıkladı 12 bin 500 dolarından oldu!
Isparta'da emekli hemşire Zeynep Naile Dilmaç'in (50) yüksek kazanç ümidiyle tıkladığı internet reklamı hayatını kararttı. Telefonla kendisini arayan dolandırıcılara inanıp 12 bin 500 dolar tutarında kredi çeken Zeynep Naile Dilmaç, "Paramın geri geleceğini düşünmüyorum. Lütfen bu dolandırıcılara inanmayın, kanmayın. İnternette gördüğünüz her şeye kapılmayın" dedi.
İnebolu’daki ‘çöp’ sorunu giderildi
KASMİB yapılan açıklamada, İnebolu Katı Atık Bertaraf Tesisi’ndeki çöp sorununun giderildiği kaydedildi.
Kastamonu, ulusal medyanın dikkatini çekti
Ulusal TV Kanalları "En Derin Kanyonda Yaz Hareketliliği" başlığıyla Kastamonu'nun güzelliklerinden bahsetti. Kastamonu için: "Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesi birbirine yakın mesafede 3 doğal güzelliğe sahip; Valla Kanyonu, Horma Kanyonu ve Ilıca Şelalesi. Bu güzellikler her yıl bir öncekinden daha fazla ziyaretçi ağırlıyor." ifadeleri kullanıldı.
Ölen oğlunun üzüntüsüne dayamayan şehit babası kalbine yenildi
1995 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Ahmet Baş’ın kardeşi Mustafa Baş, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberini alan Şehit Babası Mehmet Baş’ta, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
BM’den karar: Uluslararası hukukun ihlali sayılacak
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda (BMGK), kutsal kitaplara yönelik şiddeti uluslararası hukukun ihlali olarak tanıyan ve bu tür eylemleri şiddetle kınayan karar tasarısı kabul edildi.
Tosya’da; Cumhur İttifakı’nda 'ÇATLAK': ‘Bu son uyarımız’
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in açıklamalarının ardından ilçede siyasi gerilim tırmanıyor. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, Başkan Kavaklıgil’e cevap vermişti. Cumhur İttifakı AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında yaşanan tartışmaya; son olarak Tosya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Emin Kutlu da dahil oldu.
9 günlük bayram tatilinde kazalar 110 can aldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 6 bin 903 trafik kazasında 110 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Fiyatlar fırlasa da, ilk 6 ayda daha fazla ikinci el araç satıldı
2. El Oto Raporu’na göre satılan araç sayısı 2023 yılının ilk yarısında geçen yıla göre yüzde 11 arttı.
İnşaat ustasından hırsıza çağrı: “Lütfen malzemelerimi geri getir”
İnşaat ustası, hırsıza çağrıda bulunarak çalınan inşaat malzemelerini geri getirip bırakmasını ve malzemeleri bıraktığı taktirde şikayetçi olmayacağını söyledi.
15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz hangi gün? İşte Resmi Gazete bilgisi
15 Temmuz resmi tatil mi sorusu, Resmi Gazete verileri çerçevesinde çalışanlar başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemine geldi. Resmi tatiller takvimi kapsamında 15 Temmuz'un yer alıp almadığı ve 15 Temmuz'un hangi güne denk geldiği öne çıkan konuların başında yer alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm Türkiye’de bu sene de programlar düzenlenecek. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 15 Temmuz yarım gün mü, tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
Köylü halkını cep telefonu sorunu bezdirdi
İnebolu İlçesi'ne bağlı Hayrioğlu Köyünde yaşanan iletişim sorunu Kurban Bayramı’nda da kendini gösterdi.
İnebolu’nun köyünde ‘imam evi’ açıldı
İnebolu'ya bağlı Hacıibrahim Köyü’nde hayırseverlerin yardımlarıyla yaptırılan imam evi açıldı.
Binlerce sönen ocak: İşte 6 aylık kaza bilançosu
Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın 6 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı.
MUHARREM AYI NE ZAMAN 2023? | Muharrem ayı ne zaman başlıyor, bitiyor? DİYANET
Aşure ayı olarak da bilinen ve Peygamber Efendimiz'in 'Allahîn ayı' diye nitelediği Muharrem ayı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'nın ardından gelen Muharrem ayı hakkında arama motorlarında araştırılan 'Muharrem ayı ne zaman 2023? Muharrem ayı ne zaman başlıyor, bitiyor?' sorularının cevabını haberimizde derledik.
Karadeniz Bölgesi uyarıldı: "Temmuz sonuna kadar artarak..."
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kastamonu'nun da içinde bulunduğu Karadeniz bölgesinde kene vakalarında artış yaşandığını ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.
Çatak Kanyonu Cam Terası nefes kesiyor
Azdavay’da yüzlere metre yükseklikten manzarayı izleme fırsatı veren cam terasa yoğun ilgi...
Telefonda 21 milyar dakika konuştuk!
Bakan Uraloğlu, “Bayramda telefonlar hiç susmadı.
"Tüm Türkiye hatta tüm Dünya Pınarbaşı'nı tanıyacak"
Pınarbaşı'da son zamanlarda doğa turizminin gelişmesi adına önemli adımlar atılmaya başlandı.
Tarihi yerler bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Bayram boyunca yerli ve yabancı yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçi tarihi yerleri gezdi.
Omo Vadisi'nde şehadet töreni
Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin'in Kurban Bayramı öncesinde gittiği Etiyopya Omo Vadisi'nde Hamer Kabilesi şehadet getirerek Müslüman oldu. İl Temsilcisi Bitkin o anları paylaştı. İşte o video...
Kastamonu’da bayram boyunca 10 bine yakın araç denetlendi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili boyunca yapılan denetimler ve trafik kazalarıyla ilgili verileri açıkladı.
Kulağına ilk ezanı Başkan Vidinlioğlu okudu
Hastaneye giderek genç anne ve babaya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Vidinlioğlu, erkek bebeğin kulağına ise ilk ezanı okudu ve ismini koydu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar
Toplantı sonrası konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde...
Yumaklı, bakanlık personeliyle bayramlaştı
Tarım ve Orman Bakanı, Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı dolayısıyla bakanlık personeli ile bayramlaştı.
Dolandırıcılar tutuklandı
Osmangazi’de 1800 kişi anlaşarak bir et restorana kurban hissesi satmıştı.